Θέμης Σαρανταένας

​πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr  & www.marketingconsultant.com.cy). Ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από δεκαοκτώ  χρόνια, ενώ παράλληλα εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και, αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα, ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα, εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills) καθώς είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach. Επιπλέον, παρουσιάζει και επιμελείται την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται στο SBC, το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι της Ελλάδας  καθώς και, την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio. Παράλληλα έχει γράψει 5 βιβλία για το μάρκετινγκ των επιχειρήσεων.

Τέλος, τα βραβεία Franshise 2019 του απένειμαν τον τίτλο Best Marketing Consultant 2019 για την υποστήριξη που παρέχει στις επιχειρήσεις- αλυσίδες Franchise στο μάρκετινγκ καθώς και για τη συνολική του συνεισφορά στον κλάδο.

Video από ομιλίες του Θέμη Σαρανταένα

Δείτε τα επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής "Marketing in Practice"

​Έχουν γράψει για το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα