Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Με την εγγραφή σας στα Εργαστήρια Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής – Ανάπτυξης Επιχειρηματιών – Webinars, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους συμμετοχής

Τεχνολογία Webinars

Η marketing consultant δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που ο συμμετέχοντας δεν μπορέσει να συνδεθεί στο webinar για τεχνολογικούς λόγους. Οι τεχνολογικές διαδικασίες της συμμετοχής αποστέλλονται όλες με αναλυτικά emails και μπορούν ακόμα να διαβαστούν και στο site της ClickMeeting (δείτε εδώ).

Οδηγίες ασφάλειας (για τα δια ζώσης σεμινάρια)

Οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου είναι αρμόδιοι για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας & είναι εκπαιδευμένοι στις Πρώτες Βοήθειες. Στο χώρο όπου πραγματοποιούνται τα εργαστήρια, οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες του υπεύθυνου του εργαστηρίου περί ασφαλείας και προβλεπόμενης διαδικασίας αντιμετώπισης έκτακτων περιπτώσεων.

Παροχές

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου σε φυσικό χώρο προσφέρουμε σνακ, αναψυκτικά και καφέ. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής αναλαμβάνει ο ίδιος ο μετέχων. Περαιτέρω έξοδα δεν υπάρχουν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο θα λάβετε κατόπιν της επιτυχούς εγγραφής σας.

Ευθύνη

Αποκλειεται οποιαδηποτε ευθυνη της Marketing Consultant, των ιδιοκτητών των χώρων διοργάνωσης ή των εξουσιοδοτημένών απο αυτούς προσώπων για οποιεσδήποτε βλαβες, κυρίως λόγω ατυχημάτων, ζημιών, απώλειας ή κλοπης, καθώς και αξιώσεις αποζημιώσεων λόγω ακυρώσεών και αλλαγης τών ημερομηνιών. Το αυτό ισχύει και σε περίπτωση μη έγκαιρης ακύρωσης ή μη πραγματοποίησης της διοργάνωσης, ακόμη και ελαν η εκ των προτέρων ενημέρωση των μετεχόντων δεν ειναι εφικτή.

Περιορισμένη Ευθύνη

Tα εργαστήρια Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής και τα webinars είναι καθαρά εκπαιδευτικά και δεν παρέχουν συγκεκριμένες συμβουλές για επενδύσεις ή σίγουρο κέρδος. Σκοπός είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές μάρκετινγκ μιας επιχείρησης. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και χρειάζεται εξατομικευμένη προσέγγιση, γιαυτό και ενδείκνυται η συμβουλή ειδικών.

Ακυρώσεις

Η Marketing Consultant διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα ακύρωσης, ειδικά εάν δεν υπάρχουν αρκετές δηλώσεις συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής επιστρέφεται 100%.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ακυρώσουν την συμμετοχή τους έως και 15 μέρες πριν την διεξαγωγή του εργαστηρίου με 100% επιστροφή των χρημάτων τους. Μετά το διάστημα αυτό δεν προβλέπεται η επιστροφή του κόστους συμμετοχής και αντικαθίσταται με 1 ώρα Εξατομικευμένης Συμβουλευτικής με τον Σύμβουλο Μάρκετινγκ και τον σχεδιασμό μιας ενέργειας μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας.

Οι ακυρώσεις μπορούν να γίνουν μόνο με email στο  themis.s@marketingconsultant.gr .

Αποθήκευση δεδομένων – Τήρηση προσωπικών δεδομένων – Ανανεωμένοι όροι Βάσει Κανονισμού GDPR με ισχύ από 25/5/2018

Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Marketing Consultant και τον ορισμένο από τον νόμο υπεύθυνο επεξεργασίας του Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων για εσωτερικούς σκοπούς (διοργανώσεις, προσκλήσεις, ενημερώσεις υπηρεσιών) υπό την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας δεδομένων. Ανάκληση των παραπάνω είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  themis.s@marketingconsultant.gr

Η Marketing Consultant διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα τροποποιήσεων των όρων συμμετοχής.